Concert per Palestina el 27 d’abril: Boicot a Eurovisión, Boicot a Israel!

 

 

Des de la Coalició Prou Complicitat amb Israel (CPCI), la Comunitat Palestina de Catalunya i la Red Solidaria Contra la Ocupación de Palestina (RESCOP) anunciem el Concert per Palestina: Boicot a Eurovisión, Boicot a Israel que tindrà lloc a Cotxeres de Sants de Barcelona el 27 d’abril del 2019.

Al concert comptarem amb artistes com Lluís Llach, Marinah, Yacine, Resiliència, Pirat’s Sound Systema, Ovidi4, Silvia Tomàs, Nabil, Pau Alabajos i molts més!

El concert sorgeix amb l’objectiu de boicotejar a Eurovisión 2019 a Israel. Es vol impedir que un cop més, l’Estat sionista utilitzi la música, la cultura, i en concret Eurovisión,  per tapar i emmascarar els crims de guerra i contra la humanitat que duu a terme contra el poble palestí.

El concert forma part de la campanya antiracista internacional de Boicot Desinversions i Sancions a l’estat d’Israel, que sorgeix de la societat civil Palestina i reclama la igualtat de drets de les persones palestines. Aquesta campanya s’inspira en la magnífica lluita contra l’apartheid a Sud Àfrica. Actualment, dins de la campanya de boicot a Eurovisión 2019 que es celebrarà a Israel, s’uneixen cada dia més i més artistes. Així ho demostra la carta publicada a The Guardian amb més de 140 artistes com ara: Brian Eno, Roger Waters, Lluís Llach,  Marinah, Riot Propaganda, Fermin Muguruza, Kase.O, Soweto, Tremenda Jauría, Teresa Aranguren, Julio Perez del Campo, Nicky Triphook,  Pau Alabajos, Mafalda, Zoo i Smoking Souls. També prop de 30.000 persones han firmat demanant que Eurovisión no es celebri a Israel. Aquest concert és una oportunitat enorme per  arribar no només al sector de l’activisme, sinó a artistes musicals i a la ciutadania en general.

Els diners que es recullin al concert es destinaran a la campanya “Defensem els Drets Humans” per a recolzar a les companyes que estan sent criminalitzades per la seva solidaritat amb Palestina.

El concert compte amb el suport d’organitzacions populars i antiracistes com ara: Sos Racisme Catalunya, Sos Racisme Madrid, l’Ateneu Popular 9 Barris, Afrofeminas, Setem Catalunya i l’Assemblea Llibertària de Vallcarca Heura Negra.

Ben aviat compartirem informació sobre on comprar les entrades però de moment us demanem que us guardeu la data!  

En un moment d’augment de l’extrema dreta i d’accions racistes a tot Europa, cal que fem front comú contra el racisme per la justícia, la igualtat i la llibertat. Decisions com aquestes faran que estiguem al costat correcte de la història.

Boicot a Israel, boicot a Eurovisión!

Visca Palestina lliure!

 

BDS Barcelona i Rodalies
Segueix-nos

BDS Barcelona i Rodalies

Grup de Barcelona i Rodalies de suport a la campanya internacional de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra Israel
BDS Barcelona i Rodalies
Segueix-nos