Qui som?

La Campanya Internacional pel Boicot, les Sancions i les Desinversions a Israel (BDS) està present a Alacant, Bages, Barcelona i Rodalies, Girona, Lleida, Sabadell, Tarragona, Terrassa i València. I a les universitats d’Alacant, Pompeu Fabra, València, Vic i UAB.

Tots els grups funcionen de forma autònoma, però al mateix temps,  coordinen esforços en les campanyes que consideren prioritàries, com és el cas, ara mateix, de la Campanya Contra la Criminalització de la Solidaritat amb Palestina i la campanya pel Boicot Acadèmic.

Tots els grups comparteixen els objectius del Moviment Internacional pel BDS, que en la seva Carta Fundacional van quedar resumits de la següent manera:

  • Fi de l’ocupació i colonització de totes les terres àrabs i desmantellament del Mur.
  • Reconeixement dels drets fonamentals dels ciutadans àrab-palestins d’Israel per a la plena igualtat
  • Respectar, protegir i promoure els drets dels refugiats palestins al retorn a les seves llars i recuperació de les seves propietats, tal i com recull la resolució 194 de Nacions Unides.

Finalment els grups es coordinen també a nivell estatal a través de la xarxa RESCOP-BDS i internacionalment en el marc del BDS International Movement. I també en l’àmbit autonòmic com és el cas, a Catalunya, de la Coalició Prou Complicitat amb Israel.

Si vols col·laborar amb algun grup, adreçat directament a ell mitjançant els seus canals de Twitter o Facebook: