Nou vídeo: Maccabi és Apartheid. Fora de l’Eurolliga!

 

Maccabi no ets benvingut a Barcelona. Fora de l’Eurolliga!

Amb motiu de la visita de l’equip de basquet del Maccabi de Tel Aviv a Barcelona, el dia 30 de març, hem reunit a activistes de la campanya BDS (Boicot, Desinversions i Sancions) contra l’apartheid israelià, també en David Bondia president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, representants polítiques a diferents institucions i la participació de Dracs 1991. Totes elles mostren el seu ferm posicionament de suport a la campanya BDS i el seu rebuig a la visita del Maccabi, amb la qual Israel mostra la cara més amable de l’Apartheid.

**Fe d’errates: El Tribunal de La Haia va declarar il·legal l’any 2004 el mur construït per Israel, no l’any 2014 tal com consta al vídeo.

VERSIÓN CASTELLANA AQUÍ.

BDS Barcelona i Rodalies
Segueix-nos

BDS Barcelona i Rodalies

Grup de Barcelona i Rodalies de suport a la campanya internacional de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra Israel
BDS Barcelona i Rodalies
Segueix-nos