Assemblea oberta dirigida a noves i nous activistes de BDS

Durant les darreres setmanes i mesos, moltes persones han contactat amb el nostre grup per tal de saber de quina forma es poden implicar més a fons en les activitats que es fan a Catalunya en el marc de la campanya internacional de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra Israel. Aquest interès per les activitats del grup ha estat especialment intens durant la brutal operació militar que Israel ha dut a terme recentment contra la població de la Franja de Gaza.

La campanya de BDS no deixa de créixer a tot el món; també a Catalunya i a la resta de l’Estat espanyol. Però per a seguir fent créixer el BDS a Catalunya, necessitem ser més activistes i també treballar millor. Volem recollir totes aquestes energies i ganes existents actualment i donar la possibilitat a les persones que ho desitgin d’incorporar-se al nostre grup.

Diumenge 28 a les 11h realitzarem una Assemblea Oberta a la Casa de la Solidaritat de Barcelona, on tothom hi està convidat. Explicarem en què consisteix la campanya de BDS, com l’estem impulsant a Catalunya, com treballa el nostre grup, quins grups locals existeixen, quin perfil tenen els nostres activistes, veurem les maneres de millorar la coordinació interna i externa, etc.

Ens agradaria que a aquesta Assemblea Oberta hi participessin també activistes d’arreu del territori català que estan treballant la campanya de BDS des de les seves comarques o que tenen intenció de crear grups locals de BDS. Saber amb quina força comptem a tot el territori ens ajudarà a coordinar-nos i articular-nos millor.

A qui li resulti impossible venir el dia 28, que no pateixi. Les nostres portes seguiran obertes. Us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@bdscatalunya.org

US ESPEREM A TOTES I TOTS!
VISCA PALESTINA LLIURE!

BDS Catalunya

Esdeveniment de l’Assemblea Oberta a Facebook: https://www.facebook.com/events/762550127116662/