29 Març 19h: Concentració “Maccabi fora de l’Eurolliga”

Convoquem concentració a la seu de l’Eurolliga (c/Quatre Camins 9-13, Barcelona) per mostrar el nostre rebuig a qualsevol entitat que doni suport i legitimi la vulneració dels drets humans a Palestina.

El Maccabi de Tel Aviv ha mostrat en diverses ocasions el seu suport a les forces armades de l’estat d’Israel. L’any 2014, després dels bombardejos de Gaza que van causar la mort a més de 2.200 persones, l’equip va organitzar un partit en solidaritat amb l’exèrcit israelià per recaptar fons. Durant els atacs de l’operació “Plom fos” de l’exèrcit israelià sobre la Franja de Gaza al 2009, que va provocar la mort de més de 1.400 palestins i palestines, un grup de jugadors del Maccabi de Tel Aviv es desplaçava a la Franja de Gaza per donar suport als soldats israelians. Recolzar a l’exèrcit també és recolzar el sistema d’apartheid d’Israel, i la vulneració sistemàtica dels Drets Humans i de la legalitat internacional a tota Palestina.

Per això instem al Futbol Club Barcelona i al Barça Lassa, així com tota l’afició d’aquest equip, que exerceixin pressió fins que Israel no compleixi els punts esmentats anteriorment, demanant:

1) Que el Barça no accepti la visita del Maccabi de Tel Aviv.
2) L’expulsió immediata del Maccabi de Tel aviv de l’Eurolliga.

Així doncs, convoquem aquesta concentració a la seu de l’Eurolliga per mostrar el nostre rebuig a qualsevol entitat (sigui cultural, esportiva o comercial) que doni suport i legitimi la vulneració dels drets humans a Palestina.  #MaccabiEsApartheid

BDS Barcelona i Rodalies
Segueix-nos

BDS Barcelona i Rodalies

Grup de Barcelona i Rodalies de suport a la campanya internacional de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra Israel
BDS Barcelona i Rodalies
Segueix-nos