Concentracions contra el bombardeig a Palestina

>> Barcelona: dissabte 17 a les 12h. a Pl. St. Jaume

>> Girona: Dilluns 19 a les 19h Pl Ajuntament… Més info
>> Lleida: Dimarts 20 a les 19:30h Pl Paeria…Més info

 

Israel ha llençat una nova operació militar contra la Franja de Gaza, que ha anomenat “Operació Columna de Defensa”. 

El divendres 9 de novembre de 2012, les Forces d’Ocupació Israelianes van matar un adolescent que estava jugant a futbol a Gaza; acte seguit van llençar un bombardeig contra tota la Franja de Gaza -sense que hi hagués provocació prèvia- en el que van ser assassinats 7 palestins i més de 40 van ser ferits, fet que va provocar la resposta de la resistència. Els atac

s posteriors de l’aviació israeliana continuen elevant la xifra de morts i ferits, i Israel ja ha anunciat la seva intenció d’iniciar una ofensiva terrestre. El dijous 15, tres israelians han mort al sud d’Israel com a conseqüència del llançament d’un coet per part de la resistència palestina, fet que segurament portarà a la intensificació de l’operació militar, en la que desenes o centenars de palestins podrien morir durant els pròxims dies.

Això succeeix quasi 4 anys després de la brutal Operació “Plom Fos”, en la qual més de 1.400 palestins van ser assassinats, i més de 6 anys després de que Gaza comencés a patir un bloqueig salvatge i il·legal. La societat civil palestina està demanant a les organitzacions i individuals solidàries amb la justa causa del poble palestí, que ens concentrem i manifestem davant d’institucions consulars israelianes o de les nostres pròpies institucions per tal d’exigir la fi de l’actual agressió contra la Franja de Gaza.

La nostra veu és imprescindible per frenar aquesta barbàrie. Diguem NO al terrorisme d’Estat israelià! Diguem NO al bloqueig de Gaza! Diguem NO l’ocupació, el colonialisme i l’apartheid sionistes! Diguem NO a la creixent col·laboració entre el govern català i les institucions israelianes! Diguem SÍ al Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra l’Estat d’Israel, per tal d’assolir una pau justa a Palestina!

Els grups catalans de solidaritat amb Palestina convoquem a la població a concentrar-se aquest

DISSABTE 17 DE NOVEMBRE
A LES 12h
A LA PLAÇA SANT JAUME DE BARCELONA

Us hi esperem! Visca Palestina lliure!