Qui som?

La Campanya Internacional pel Boicot, les Sancions i les Desinversions a Israel (BDS) està present a Alacant, Bages, Barcelona i Rodalies, Girona, Lleida, Sabadell, Tarragona, Terrassa i València. I a les universitats d’Alacant, Pompeu Fabra, València, Vic i UAB.

Tots els grups funcionen de forma autònoma i assembleària. I, al mateix temps, coordinen esforços en les campanyes que es consideren prioritàries, com és el cas, ara mateix, de la Campanya Contra la Criminalització de la Solidaritat amb Palestina i la campanya pel Boicot Acadèmic.

Tots els grups comparteixen els objectius del Moviment Internacional pel BDS, que en la seva Carta Fundacional van quedar resumits de la següent manera:

  • Fi de l’ocupació i colonització de totes les terres àrabs i desmantellament del Mur.
  • Reconeixement dels drets fonamentals dels ciutadans àrab-palestins d’Israel per a la plena igualtat
  • Respectar, protegir i promoure els drets dels refugiats palestins al retorn a les seves llars i recuperació de les seves propietats, tal i com recull la resolució 194 de Nacions Unides.

Finalment els grups es coordinen també a nivell estatal a través de la xarxa RESCOP-BDS i internacionalment en el marc del BDS International Movement. I també en l’àmbit autonòmic com és el cas de la Coalició Prou Complicitat amb Israel.

Si vols col·laborar amb algun grup, adreçat directament a ell mitjançant els seus canals de Twitter o Facebook: